dijous, 9 de desembre del 2010

Hugo Boss



Hola a tots i totes,

Ahir al matí vam arribar a Barcelona procedents de Gosport (Anglaterra). El viatge ha estat dur però finalment ja som a Barcelona després de navegar 2.000 milles.

Tant per l’Andy com per mi ha estat una molt bona travessia. En sortir d’Anglaterra patíem una mica pel mal temps que ens podíem trobar però, tot i que ha estat dur, ja que hem tingut vents de 45 nusos i de direcció molt canviant, hem pogut provar totes les veles i veure que al vaixell tot funciona perfectament. Tant navegant amb vents de popa com de cenyida (contra vent).


Ara només ens queda fer els últims preparatius i embarcar el menjar i tot el que necessitem per estar a la línia de sortida el 31 de desembre.

És la meva segona Barcelona World Race. Tot i que la primera edició va ser molt dura també va resultar molt emocionant, sobretot quan vam batre el rècord de velocitat amb 501 milles en 24 hores. Aquesta edició també intentarem batre algun rècord, però el nostre objectiu és arribar a Barcelona i intentar igualar la 2a posició de la primera edició. Sabem que la lluita serà dura i que les tripulacions dels altres equips també estan molt ben preparades. Per això, aquests últims mesos l’Andy i jo hem estat treballant de valent.

Us esperem a partir del dia 18 de desembre al Moll Barcelona World Race.

Bona singladura a tots i totes!

Alex Thomson
Andy Meiklejohn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada