dimecres, 19 de gener del 2011

Prova 3: Estrella Damm

Hola amics i amigues,

En aquests moments ens trobem ja a l’hemisferi sud intentant passar l’anticicló de Santa Helena. Avui hem tingut un dia d'estiu, estiu: 31 graus de temperatura, pantalons curts, samarreta, gorra, crema i ulleres de sol obligatòries. Què teniu una mica d’enveja?

Estem en una zona de poc vent i creiem que avui serà un dia molt dur perquè el vaixell anirà a poc a poc i això frenarà la nostra avançada cap al sud. Esperem que duri poc i en els pròxims dies ens plantem al gran Sud. Quan arribem als 40 rugents la cosa serà molt diferent. Ara aprofitem per fer feines que ens han de permetre afrontar el sud amb més seguretat.

Pepe Ribes, tot hi que no l’ha creuat sencer, ja ha estat al Gran Sud en les seves participacions a la Volvo Ocean Race, però per mi és la primera vegada, tinc ganes d’arribar-hi i saber que se sent navegant als 40 rugents.

Com que ara el temps ho permet, aprofitem per fer una dutxa, quan plou es clar, perquè ja sabeu que al vaixell no tenim ni dutxa ni lavabo. Com que estem una mica encalmats i anem força lents aprofitem per descansar, ja que quan arribem al gran sud no ho podrem fer i les condicions de navegació es tornaran molt dures. També aprofitem per fer feines de manteniment; fa uns dies vam haver d’arreglar un gigre (winche) i així el vaixell està sempre a punt. També ens passem el dia menjant.

En definitiva, estem a l’espera de tornar al fred i a l’arribada del vent i les grans onades.

Us saludem des de l’Atlàntic Sud!

 


Alex Pella i Pepe Ribes

Proves primària                                                         Proves secundària
Planeta aigua                                                              Planeta aigua
Ésser humà                                                                Ésser humà
Navegació                                                                   Navegació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada