Hola nois i noies,
Sembla que l'Anticicló de Santa Helena no ens vol deixar arribar als mars del Sud, molt poc vent i mar plana. Esperem en els pròxims 2 dies tenir una mica més de vent i no deixar que els de davant se'ns escapin massa.
El vaixell funciona de meravella, no té res més que les petites coses que s'han d'anar mantenint en el dia a dia, tot funciona a la perfecció, excepte el vent. On és el veeeent??????
Com diu en Ludovic tenim un vaixell vintage dels anys 2000, així que és dur anar davant i competir amb vaixells moderns però, encara podem jugar amb un grup de 4/5 vaixells com el que vam fer a les Canàries.
En els 25 dies que portem de regata ja no ens queda res de menjar fresc, per això el liofilitzat és el menjar per excelència de cada dia. Abans de sortir ens vam preparar el menú de cada setmana en bosses degudament rotulades on hi tenim l'esmozar, el dinar i el sopar, així com fruïts secs, barretes energètiques, galetes i petites llaminadures que mengem entre hores.
Segons la zona per on naveguem necessitem més o menys calories, aquests dies que estem amb bona temperatura, fa calor i no hem de fer molts esforços durant tot el dia menjem aliments més "lleugers". Per tant, les nostres bosses de menjar per la setmana no tenen tantes calories com les que començarem a obrir d'aquí a uns dies quan arribem al Gran Sud i faci més fred. Com que ens haurem de moure molt més, necessitarem molta més energia per tirar endavant.
Bé nois i noies, una forta abraçada des de l'Atlàntic Sud.
Proves primària Proves secundària
Hola som els nens i nenes de l'escola El Calderí del Caldes de Montbui.
ResponEliminaEsperem que en poc temps torneu a tenir el vent a favor vostre i que el menjar no us falti a cap hora.
Hem llegit a l'article que es va acabar el menjar fresc i que ara heu de menjar aliments liofilitzats. Aquest fet ens ha cridat bastant l'atenció i ens agradaria molt que ens poguèssiu explicar en què consisteix aquest menjar.
Gràcies a vosaltres hem pogut conèixer la World Race que és una cursa molt impressionant i no en teniem ni idea que exisitia. Estem intentant fer una mica el seguiment a través del vostre bloc.
Us animem a tots dos a que feu un pas tranquil per les aigües de l'Atlàntic Sud i que no sigui res això de menjar liofilitzat.
Adeu... les magnòlies del calderí.
Hola Nois i Noies de l'escola El Calderí. Us fem arribar la segona edició del diari de la Zona Jove per a què tingueu més informació sobre els liofilitzats i el menjar a bord.
ResponEliminaTambé podeu trobar més informació a: http://www.balmat.com.es/cgi-vel/TIENDAS/W_REF_DET.PRO?W_SES=298ab09158824557b2a3b0752da8d110&W_REF=37386&W_PST=ESC
També podeu llegir la noticia que podeu trobar : http://www.barcelonaworldrace.org/ca/actualite/news/detail/menjar-s%C3%B3n-dates-per-pensar-hi-0-4908