diumenge, 23 de gener del 2011

Missatge des del Renault ZE

Sergio Campayo de l'Escola Rel, un dels guanyador del concurs de cartells Oceà Viu, Planeta Viu, ha enviat un misatge als integrants de l'equip Renault Z. E. integrat per Pachi Rivero i Toño Piris, equip que porta el seu dibuix a bord.

En Sergio i els seus companys Oriol, Dani, José, Raúl i Juan, que estan fent el seguiment de la regata a través d'internet amb el programa educatiu, volien saber si veien terra, peixos i dofins. Aquí teniu la resposta del Pachi i el Toño. 

"Hola nois,

Moltes gràcies per l'ànim que ens doneu. S'agraeix molt perquè sabem que us tenim amb nosaltres i això ens ajuda molt. En els moments difícils mirem el dibuix del Sergio i ens diem "vinga, som-hi, per ells", a superar-se. Que per cert aquí és més bonic perquè tenim una mica de verd entre tant de blau.

L'última terra que hem vist han estat les illes de Cap Verd i amb una mica de sort veurem les de Gough, que hem de deixar-les per estribord. Hem passat prop de les illes Martin Vaz i passarem també prop de les illes Tristan da Cunha. Després, farem rumb a la porta de Gel Oest i després al SUD.

A bord del Renault ZE tot marxa molt bé, crec que tenim bon ritme de treball.

Els animals que hem vist han estat: dofins (preciosos, l'altre dia un grup amb el morro rosa caçant i fent uns bots enormes davant nostre), ara en aquestes latituds hem deixat de veure'ls. També hem tingut 2 ocells a bord. Un, una oreneta que vaig trobar a la coberta mig malaltona, tota mullada,  la vam eixugar, li vam donar de beure, la vam deixar descansar en un lloc sec i calent. L'endemà va aixecar el vol. També es va posar en el vaixell una espècie de corb però, va ser sols per fer-nos una visita. je,je!. Tenia pinta de simpàtic.

El mar sí que veiem que té molt plàncton, perquè a les nits l'aigua sembla fluorescent. Això és bo perquè és molt de menjar per a molts animals com les balenes.

Bé nois, una abraçada molt i molt forta per a tots i qualsevol cosa no dubteu a preguntar-nos.

Des de l'Atlàntic Sud a bord del Renault Z.E.

Toño i Pachi"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada