dimecres, 2 de març del 2011

Gaes Centros Auditivos

© Maria Muiña
Hola a tots i totes,

Ahir va ser un dia molt dur per nosaltres. Vam tenir un fort cop de vent que va passar de 30 a 40 nusos, vam virar de cop i el pilot automàtic va deixar de funcionar i va arribar el caos. El vaixell va virar de cop i dues veles van caure per la borda, cosa que va trencar els candelers del vaixell. Estava plovent i hi havia grans onades que dificultaven molt les tasques a bord, vam sortit ràpidament de la cabina per poder recollir les veles. No ha estat una tasca fàcil ja que les condicions climatològiques de pluja i vent han dificultat molt la maniobra, però ara ja està tot endreçat a l'interior del vaixell i ja fa estona que hem recuperat el rumb que portàvem. El pilot automàtic ja torna a estar en condicions i és el nostre gran aliat una altra vegada. Què faríem sense ell??? No ho sé, és realment un gran aliat.

Ara ja he entrat en calor, però quan va passar tot aquest terrabastall vaig sortit a fora sense jaqueta ni vestit d'aigua, i ja us ho podeu imaginar: vaig quedar xopa. Aquí el vent i la humitat que hi ha a l'ambient fa que la sensació de fred sigui molt més elevada. Tot i la remullada, tot s'ha arreglat amb un canvi de roba. No us podeu imaginar com s'agraeix la roba seca i una bona tassa de xocolata calenta... mmmmm... boníssima.

Ara la nostra mirada està posada en el mític Cap d'Hornos, allà on el mar s'embraveix i les onades són enormes i els corrents molt forts, però la nostra moral està alta. Acabem d'obrir una nova bossa de menjar i hi ha coses bones per encarar amb força la navegació cap al nostre camí de tornada a casa.

Bé, les noies del Gaes us envien una forta abraçada a tots!

Dee Caffari i Anna Corbella

PS. Sabem que alguns esteu de setmana blanca, tot i que també podria haver estat blava. Per aquest motiu aquesta setmana no hi ha proves a resoldre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada