dissabte, 9 d’abril del 2011

Ja tenim pòdium

© Jorge Andreu

El Virbac-Paprec 3 de Jean Pierre Dick i Loïck Peyron és el flamant campió de la Barcelona World Race amb 93 dies, 22 hores, 20 minuts i 36 segons. Els dos regatistes es van mostrar entusiasmats en completar la seva volta al món i van manifestar les ganes de tornar a participar en la tercera edició de la Barcelona World Race. Dick ja va ser el guanyador de la primera edició de la Barcelona World Race.

El segon classificat ha estat el Mapfre d'Iker Martínez i Xabi Fernández, els dos medallistes olímpics han completat la volta al món en 94 dies, 21 hores, 17 minuts i 35 segons. Els regatistes bascos se senten campions per haver donat la volta al món sense fer cap parada, mentre que el primer classificat es va haver d'aturar en dues ocasions per problemes tècnics.

Finalment, el tercer calaix del pòdium l'ocupa el Renault Z.E. de Pachi Rivero i Toño Piris amb 97 dies, 18 hores, 47 minuts y 36 segons. Els dos navegants càntabres estan molt orgullosos de la seva progressió en la regata ja que van començar en 12ena posició i al llarg de la regata han anat guanyant posicions fins a aquesta tercera posició. Igual que el Mapfre, el Reanult Z.E. no ha fet cap aturada tècnica en la seva volta al món.