divendres, 19 de novembre del 2010

Estem a 41 dies de la sortida

©M. Medir/fnob
Benvolguts amics i amigues,

Ja ha començat el compte enrere per la sortida, només queden 43 dies i ja estem fent les últimes feines als vaixells: revisar les veles, comprovar l’electrònica, organitzar la roba i el material que embarcarem a bord... per ser a Barcelona pels voltants del 18 de desembre.

Estant sent uns dies molt intensos. Al matí toca fer activitat física al gimnàs o córrer en bicicleta, després anar al vaixell i treballar-hi per conèixer-ne el seu entrellat, i saber com està tot configurat per si hem de fer alguna reparació durant la regata. Per la tarda, una mica més d’activitat física i al vespre estudiar la meteorologia de les zones de navegació per on navegarem. Heu de tenir present que la meteorologia és uns dels factors més importants durant tota la volta al món.

Sabem que molts de voslatres esteu començant a preparar-vos per fer el seguiment dels qui estarem a la línia de sortida el 31 de desembre. Us animem a que vingueu a veure’ns els dies previs a la sortida. Tots els regatistes us convidem a conèixer-nos i a que veieu els nostres vaixells al web de la Barcelona World Race.

Jean-Pierre Dick, Loïck Peyron, Alex Thomson, Andy Meiklejohn, Dominique Wavre, Michèle Paret, Àlex Pella, Pepe Ribes, Pachi Rivero, Antonio Piris, Michel Desjoyeaux, François Gabart,  Anna Corbella, Dee Caffari, Iker Martínez, Xabi Fernández, Juan Merendiz, Fran Palacio, Boris Herrmann, Ryan Breymaier, Jaume Mumbrú,  Cali Sanmartí, Jean Le Cam, Bruno García, Kito de Pavant, Sébastien Audigane, Ludovic Aglaor, Gerard Marín, Krzysztof “Kris” Owczarek i Armand Coursodon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada