dilluns, 22 de novembre del 2010

Entrega de la maleta pedagògica als docents

©Carolina Sanarau/Consorci El Far
Hola a tots i totes,

Dissabte dia 20 vam entregar les maletes del programa educatiu Barcelona World Race: seguiment d’una volta al món a vela als docents que faran el seguiment de la regata amb vosaltres. Alguns dels docents van sortir a navegar amb el l’IMOCA Escola i van poder sentir les mateixes sensacions que els regatistes que donaran la volta al món.



També vam comptar amb la participació d’Anna Corbella de l’equip Gaes, Centros Auditivos i amb Gerad Marín de l’equip Fòrum Marítim Català.

Els dos joves regatistes ens van explicar com es van introduir en el món de la vela. Tots dos van començar a navegar quan eren molt petits i de seguida s’hi van enganxar. Després de molts esforços han aconseguit participar en la Barcelona World Race i ser a la línia de sortida el proper 31-12-2010. 

©Òscar Tribes/fnob
Tant l’Anna com en Gerard estan ansiosos per sortir. Aquests dies estant sent molt estressants, amb la preparació del vaixell, els contactes amb la premsa, ... tenen ganes que arribi el dia 31 i sortir al mar. Un cop creuada la línia de sortida, es trobaran en el seu medi i començaran la seva gran aventura.


Tos dos s’han marcat un objectiu comú que és el d’acabar la regata. Són conscients que els seus vaixells no són d’última generació però, dins de les seves possibilitats lluitaran per quedar el millor classificats que puguin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada