divendres, 26 de novembre del 2010

Gaes Centros Auditivos

© Laura Carrau
Hola a tots i totes,

Ja s’acosta el gran dia. Tenim el vaixell a punt i a hores d’ara ja podríem sortir però, encara ens queden alguns dies per acabar d’enllestir el nostre vaixell.

Amb la Dee portem ja 9 mesos i 12.000 milles navegant juntes i convivint a bord del vaixell. Podríem dir que hem fet mitja Barcelona World Race però, encara ens queda la de debò, la que ens portarà als mars del sud. Jo no hi he estat mai però, la Dee ja ha fet una volta al món en solitari en cada sentit, a favor de corrent com la que farem quan comenci la regata i una altra contra corrent. Això si que té mèrit!.



Totes dues confiem molt en el nostre vaixell, el Gaes Centros Auditivos. Respon molt bé a totes les maniobres i ja el coneixem com si hi haguéssim navegat tota la vida. Crec que ens portarà a bon port. El nostre principal objectiu és acabar la regata i quedar, dins de les possibilitats del nostre vaixell, el millor classificades possible.

Tant la Dee com jo esperem que aquells que ens seguiu us ho passeu molt bé i gaudiu la regata tant com esperem fer-ho nosaltres. Segur que abans de marxar ens veurem pel Moll Barcelona World Race, a partir del 18 de desembre hi serem cada dia fent els últims preparatius.

Bona singladura a tothom

Anna Corbella
Dee Caffari


web personal de l'Anna
web personal de la Dee
web de l'equip

1 comentari: