dilluns, 20 de desembre del 2010

The Game


The Game és el joc virtual de seguiment de la Barcelona World Race. Es tracta d'un programari totalment gratuït amb el qual tots els jugadors competiran amb les mateixes condicions i que permet jugar en castellà, català, francès i anglès. El joc té una interfície 2D on hi ha els vaixells reals i virtuals i amb el qual es té el control total del vaixell durant la regata, de manera que es poden canviar fins a cinc veles diferents i prendre rissos (fer les veles més petites), conèixer la velocitat, canviar el rumb i posar fins a tres tipus diferents de pilots automàtics. Tot això, a partir de les polars reals d'un IMOCA Open 60.

A més, mostra la meteorologia estimada amb una previsió de fins a 48 hores vista servida pel meteoròleg oficial de la regata, Marcel Van Triest. Aquestes previsions seran les mateixes de què disposaran els vaixells reals participants en la regata. Al mapa, es podran veure llocs d'interès amb vídeos i imatges que ajudaran a seguir la regata real i veure diferents articles educatius de la Barcelona World Race. També, per primera vegada en un joc de vela en línia, es disposarà d'una interfície 3D on es podrà veure el vaixell en les seves condicions reals de meteorologia (onades, dia / nit, vent, skylines, tempestes ...) segons la seva posició en el globus.

El director de regata virtual, Manel Pedreira, informarà de qualsevol canvi en la competició, recomanacions d'estratègia o relacionades amb la meteorologia. També es disposarà d'una web per gestionar els perfils dels usuaris, així com per revisar estadístiques dels jugadors i veure els reptes i èxits aconseguits en la regata. També hi haurà la possibilitat de crear "lliguetes" per competir amb amics i els altres jugadors virtuals.

Per facilitar la comunicació entre els participants, "The Game Barcelona World Race" està connectat a la xarxa social a partir de la pàgina de Facebook del joc i del fòrum de la web; d'aquesta manera, el jugador podrà compartir a la xarxa els seus èxits, lligues, curiositats i comentaris.

No espereu més, ja podeu personalitzar-vos el vostre vaixell, escollir el color del buc, les veles i posar-li nom. Doneu-vos d’alta a The Game i competiu amb els 15 vaixells de la Barcelona World Race i tots aquells navegants que participaran al joc virtual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada