diumenge, 19 de desembre del 2010

Acte d'inauguració de l'EXPO Barcelona World Race



Aquest matí ha tingut lloc l'acte d'inauguració de l'Expo Barcelona World Race a càrrec de l'alcalde de Barcelona l'Honorable Sr. Jordi Hereu. Moments abans, l'alcalde ha lliurat a cada vaixell l'Amarra de Barcelona, que simbolitza l'estada d'aquests esportistes a la ciutat i que, el dia 31 abans de salpar, dipositaran al Portal de la Pau, on hi ha el monument a Colom, per recollir-la després d'haver donat la volta al món. També els han donat la bandera de la regata, que tots ells han hissat seguidament, mentre sonava l’himne de la prova.

Durant tot el dia d'avui ha assistit molta gent. De ben segur que alguns de vosaltres també hi heu assistit i heu pogut veure els estants dels patrocinadors dels equips participants a la Barcelona World Race. L'escenari on ha tingut lloc tota una sèrie d'espectacles i actes relacionats amb la regata. També cal destacar l'actuació del Capità Jaume Espàrrec que, acompanyat de la seva parella, ha iniciat la seva particular lluita contra el pirata Barbanegra i el seu company Animal. El Capità Jaume Espàrrec estarà cada dia a les 12 i a les 16 al recinte de l'Expo de la Barcelona World Race.

Els que encara no hi heu anat podeu fer-ho fins el dia 6 de gener. Podeu fer-ne un tast mirant les imatges del dia que teniu a continuació o bé visitant la galeria d'imatges del bloc. Us esperem a l'Expo de la Barcelona World Race!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada