dijous, 16 de desembre del 2010

Mapfre



Hola col·legues,

Ja estem a Barcelona, l'acollida ha estat meravellosa. Avui hem començat a carregar el vaixell de menjar per a tres mesos, ni més ni menys que 140 kg de liofilitzats. És molt important una bona nutrició durant tots els dies que duri la regata. Nosaltres hem comptat amb l'assessorament d'un nutricionista que ha elaborat uns menús en base a la despesa calòrica de cada un de nosaltres i segons la zona de navegació.

La major part del menjar que tenim a bord són liofilitzats. Menjar en un sobre que, un cop cuinat, es deshidrata per congelació. Quan tenim gana només hem d’escalfar aigua, abocar-la a la bossa del liofilitzat, esperar uns minuts i ja tenim un deliciós menjar.

Cocido madrileño, filet stroganof, pasta carbonara ... són alguns dels plats liofilitzats que menjarem durant la Barcelona World Race. Podeu veure que tenim una gran varietat, però al final tots tenen el mateix gust: a menjar liofilitzat. 

Bé, com podeu veure estem molt enfeinats, però us esperem a partir del dia 18 al pantalà de Marina Port Vell. Ens agradarà veure-us a tots!

Bona sort i bona singladura!

Iker Martínez 
Xabi Fernández

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada