dimecres, 12 de gener del 2011

Prova 2: We are water

© Nico Martínez
Hola amics i amigues,

Estem a l'altura de Cap Verd, una mica lluny del líder però, els primers entraran a les calmes equatorials i podrem recuperar una mica de terreny. Sortir del Mediterrani va ser molt dur perquè hi havia poc vent i vem haver de fer moltes maniobres per poder creuar l'Estret de Gibraltar. Després vem navegar cap a les Canàries seguint el mateix camí que va fer Cristòfor Colom en el seu primer viatge a Amèrica. En aquests moments estem navegant amb els alisis del NE que ens portaran a creuar l'Atlàntic. 

Quan deixem Cap Verd trobarem vents més forts que ens permetran fer grans planejades sobre les onades, però hem d'anar amb compte de que no es clavi la proa en una onada i que trenquem el pal, com els ha passat als nostres companys i amics del Président, que han trencat el pal per culpa d'una clavada de proa a una onada. Des d'aquí tot el nostre suport per a Burno García i Jean Le Cam.

Gràcies a tots pel suport que ens vau donar abans de la sortida. A bord portem el dibuix de la Irene Cantero. Som molt conscients de la necessitat de preservar el medi marí, si xoquem contra algun OFNI (Objecte Flotant No Identificat) pot ser fatal per nosaltres.

Bé nois i noies, una forta abraçada des de davant de les costes de Cap Verd.

Cali Sanmartí
Jaume Mumbrú

Proves primària                                                         Proves secundària
Planeta aigua                                                              Planeta aigua
Ésser humà                                                                 Ésser humà
Navegació                                                                    Navegació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada