dimecres, 16 de febrer del 2011

Prova 7: Virbac Paprec 3



Hola nois i noies,

Ens estem acostant al cap Ferewel a Nova Zelanda, ens trobem a les antípodes d'on sou vosaltres. I... no m'ho puc creure, no estic somiant, fa olor de vaca! Si, si, de vaca. Després de tants dies al mar, és molt agradable, aquesta sensació de camp procedent del cap Farewell m'impregna mentre la respiro a ple pulmó. Terra, terra, llet acabada de munyir i no aquesta llet en pols. Avui, quan ha sortit el sol, hem tornat a veure el món en verd; gairebé ho havíem oblidat. El verd també és el nostre món, encara que ens agradi el mar, les nostres arrels s'enfonsen a la terra. És increïble.

El Virbac-Paprec 3 torna al seu lloc d'origen. El nostre vaixell va néixer aquí a Nova Zelanda i per tant ja ha fet la seva primera volta al món. Sap que no es pot quedar i que ha de continuar fins a Barcelona, on esperem trobar-vos a tots vosaltres.

Ara ens trobem en primera posició i esprem que sigui així fins a Barcelona. Hem creuat tot l'Índic Sud i ara, un cop creuat l'estret de Cook, encara ens queda el Pacífic, que de pacífic no en té res. Ens esperen vents forts i onades grans que ens han de portar al perillós cap d'Hornos. Però no avancem esdeveniments, hem d'anar pas a pas, creuar l'estret de Cook i després, anar fent camí pel pacífic.

Bé nois i noies, us enviem una forta abraçada des de les antípodes.

Jean-Pierre Dick i Loïck Peyron


Proves primària                                 Proves secundària
Planeta aigua                                      Planeta aigua
Ésser humà                                         Ésser humà
Navegació                                           Navegació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada