dimecres, 16 de març del 2011

Prova 10: Mapfre

Hola amics i amigues,

Estem perfectament a bord del MAPFRE, la distància amb el líder ens manté vius. En les últimes hores ens ha guanyat una mica de distància, però esperem que no augmenti gaire i que l’arribada a l’Equador i altre cop a les calmes ens permeti acostar-nos al Virbac-Paprec3 i tenir opcions d’arribar primers a Barcelona.

Fa uns quants dies que estem estudiant com tornar a creuar l’Equador. Crec que el que trobi el millor camí pot ser de vital importància. Crec que haurem d’arriscar una mica per intentar estar al davant.

El vaixell s'està portant fenomenal per no haver parat en port durant tota la regata. Sabem que l’hem maltractat molt i s'ha portat molt bé. A causa de la nostra inexperiència ha sofert bastant, encara que solament tingui petits trencaments. Si sortíssim avui no el maltractaríem tant.

Portem una mica més de deu dies menjant molt poc. Vam fer una previsió de menjar per 90 dies i ara veiem que ens vam quedar curts. A més una part del menjar se’ns ha fet malbé i per això ara hem de racionalitzar el nostre menjar. Aquest fet ha estat un error nostre, les portes de seguretat han fet retardar-nos una mica més i la volta al món és una mica més llarga del que pensàvem. Són petites coses que et dóna l'experiència i és una altra cosa que si tornéssim a sortir faríem diferent.

Dilluns va ser l'aniversari de la meva filla Noa, un any. I com de ràpid que ha passat l'any! No he pogut veure'ls, però sí parlar per telèfon amb la Larraitz i també amb l’Adur, el meu fill. La veritat és que tenim moltes ganes de veure'ls a tots, però ja no queda res, 18 dies més o menys i ja som aquí…

Bona singladura a tots!

Iker Martínez i Xabi Fernández

Proves primària                                 Proves secundària
Planeta aigua                                      Planeta aigua
Ésser humà                                         Ésser humà
Navegació                                           Navegació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada