dimecres, 23 de març del 2011

Prova 11: Renault Z.E


Hola nois i noies,

Cada minut que passa queda menys per l’arribada a Barcelona. A hores d’ara ja quasi no ens recordem del fred que feia al sud. Estan fent uns dies esplèndids, la lluna és impressionant, de fet estem estalviant piles de les llanternes durant la nit perquè la lluna es troba en aquests dies en el periheli, això vol dir que està a la distància més propera a la Terra i per això es veu tant gran i brillant, sembla que sigui de dia. Ahir vaig veure un estel fugaç preciós, llarg, amb el cap tipus fletxa ben definida, preciós! No ens podem queixar de res.

La mar està plana, tenim vent i l’aigua està calenta, per això, després de molts dies de fred hem pogut tornar a fer-nos uns bany. La veritat és que s’agraeix. Estem descansats i el vaixell va bé, per tant, tenim les millors condicions per afrontar les calmes equatorials, ja veurem com les passem.

És probable que avui comencem a veure l'Estrella Polar. O el que és el mateix, el "Nord"… quina paraula tan bonica.

D'altra banda bé… una mica preocupats pel Sr. Ocell. Ja fa 3 dies que dorm a bord, això és fantàstic però la cosa és que aquesta nit s'ha portat la parella! Han estat tots dos dormint tota la nit i quan clarejava, han marxat. La preocupació és que com que el Renault Z.E. els està donant bones vibracions a veure si tornen aquesta nit amb tota la família. Bé, ja els hi farem lloc.

Des de l’Atlàntic Sud, a bord del Renault Z.E.

Pachi Rivero i Toño Piris

Proves primària                                 Proves secundària
Planeta aigua                                       Planeta aigua
Ésser humà                                          Ésser humà
Navegació                                            Navegació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada